Info stojala

Info stojala

Info stojala ali informacijska stojala uporabljamo takrat, ko želimo poleg cene izpostaviti tudi druge informacije o izdelku. Info stojala pa lahko uporabimo tudi kot usmerjevalne table in z njimi udeležence seminarja že na vhodu obvestimo, kje se nahaja predavalnica.

 • Sign Board Lite
  Preprosta, a trpežna A tabla, narejena iz polistirena visoke kakovosti; okvir je zato zelo trpežen, odporen, gre za močan plastični okvir, ki ima notranji zgibni mehanizem za lažje odpiranje in zapiranje. Močan in trpežen, trajen, velik prostor za grafiko, enostavna uporaba, ..
  56,73€ Brez DDV: 46,50€
 • Trojan
  Trojan, samostoječa, prenosna enota, je idealna kot informacijska tabla, kot promocijska enota ali kot usmerjevalna tabla za različne priložnosti, dogodke, za označevanje pločnikov, pa tudi kot usmerjevalna tabla pred  objektom. Prostor za prikazovanje informacij: 380mm (v) x 331mm (..
  81,13€ Brez DDV: 66,50€
 • A-stojalo A1/A2
  Izdelek A- Sign Board, t.i. A-stojalo je bilo zasnovan z namenom, da še poenostavimo uporabo. Grafiko nameščate še preprosteje, zahvaljujoč našemu posebnemu zaskočnemu Trappa okvirju. Izjemna kakovost (ugodno razmerje kvaliteta : cena), hrbtni del stojala je iz pocinkanega jekl..
  109,80€ Brez DDV: 90,00€
 • A-stojalo B1/B2
  A stojaloje bilo zasnovano z namenom, da še poenostavimo uporabo. Sestavljeno je iz dveh clip-clap okvirjev iz eloksiranih srebrnih mat profilov. Izjemna kakovost (ugodno razmerje kvaliteta:cena), preprosto nameščanje grafike, uporaba na prostem in v zaprtih prostorih, z..
  115,90€ Brez DDV: 95,00€
 • Storm Hydro 2
  Ustvarjen zato, da dolgo služi svojemu namenu, trpežen; Storm Hydro 2 je odlična izbira tako za promocije v zaprtih prostorih, kot tudi na prostem. Lahko ga uporabimo kot enostransko ali kot dvostransko stojalo, plastični podstavek za obtežitev z vodo ali s peskom, grafiko pri..
  137,86€ Brez DDV: 113,00€
 • Blizzard
  Idealno za uporabo na prodajnem mestu, oglaševanje na drobno ali za različna predstavitvena okolja. modno, privlačno oblikovan plastični podstavek, votel, za obtežitev z vodo ali s peskom, nastavljiva višina in širina, grafiko  pritrdite z obročkom, teleskopska..
  154,33€ Brez DDV: 126,50€
 • Whirlwind
  Zelo robustna in trpežna, vrtljiva ogl. tabla, ki je idealna za promocijo prodaje na drobno (v trgovinah) in za oglaševanje na pločniku. Dvostranski, zatičen okvir, primeren za plakate  formata A1, Votel, kompakten, plastični podstavek na kolesih, ki ga napolnite z vodo ali s p..
  243,39€ Brez DDV: 199,50€