Promocijski pulti in stene

Promocijski pulti in stene

Promocijski pulti in stene so nepogrešljiv pripomoček za oglaševanje na sejmih, konferencah ali seminarjih. Uporabljajo se lahko tudi za izvajanje degustacij.

 • Counta
    Izjemno lahka, preprosta, plastična promocijska enota, trši logo panel in (odlagalna) polica, primerno za uporabo v zaprtih prostorih; v kolikor želite enoto uporabiti na prostem - jo je potrebno dodatno obtežiti, v ceno je vključena grafika v izbrani dimenz..
  264,13€ Brez DDV: 216,50€
 • Tornado
  Primeren za uporabo v zaprtih prostorih ali na prostem, izdelano iz HDPE (*tj. zelo kakovostna plastika, polietilen visoke gostote) in PVC  okvir, lepo oblikovan odlagalni pult ima vdolbino za odlaganje pisala in zareze za odvajanje vode, odporen na različne vremenske r..
  446,52€ Brez DDV: 366,00€
 • Hop-Up Counta
  Lahek in prenosen, preprosto pritrjevanje grafike z kaveljčki in z zanko, visokokakovosten eloksiran okvir, termično obdelan vrhnji, »namizni del« na voljo v bukovi, druge barve po naročilu, po želji na voljo torba, ima pas za oprtanje na ramo, montažne dimenzije..
  440,54€ Brez DDV: 361,10€
 • Pop-up-Counta
  Priročna, izjemno lahka pop-up promocijska enota, ravno prave velikosti, da dopolni in nadgradi Vašo promocijo. Tehta zgolj 14,3 kg (brez grafike) in jo lahko zložimo na velikost: 450mm (v) x 700mm (š) x 270mm (g). Preprosta in hitra montaža, »potisni-prilagodi« (push-fit), montažne..
  487,39€ Brez DDV: 399,50€
 • Cafe Barrier
  Ekonomična kavarniška pregrada, preprostega videza, a trpežna, črno prašni zaključki, močni 6,1 kg težki podstavki in 960 mm visoki ter 1,1 kg težki stebri oz. drogovi, horizontalni nosilci, na voljo 3 dimenzije: 1000mm, 1500mm in 2000 mm; lahko jih pripnemo pod različnim ko..
  244,61€ Brez DDV: 200,50€
 • Desktop Pop-up 2x2
  Quick Mini Pop up prikazovalni sistem odlikuje enostavna montaža, izjemna trpežnost, zanesljivost in stil. Enota je zelo lahka in enostavna za uporabo. Zaradi  posebnih magnetov t.i. Rare Earth Neo magnets, jo še lažje sestavimo in razstavimo. Izjemno lepa namizna enota, hitra ..
  363,56€ Brez DDV: 298,00€
 • Formulate Table Top
  Formulate oglasne stene imajo aluminijasto ogrodje in  grafiko na tekstilu,  ki jo z lahkoto namestimo na vsak okvir. Odstranjevanje ali ponovno nameščanje grafike je preprosto, zato je Formulate prava izbira za Vas, še posebej,  če oglasna sporočila oz. grafike pogosto menjate. ..
  279,38€ Brez DDV: 229,00€
 • Formulate Horizontal Curve
  Formulate oglasne stene imajo aluminijasto ogrodje in  grafiko na tekstilu,  ki jo z lahkoto namestimo na vsak okvir.  Odstranjevanje ali ponovno nameščanje grafike je preprosto, zato je Formulate prava izbira za Vas, še posebej,  če oglasna sporočila oz. grafike pogosto menja..
  569,13€ Brez DDV: 466,50€
 • Formulate Straight
  Formulate oglasne stene imajo aluminijasto ogrodje in  grafiko na tekstilu,  ki jo z lahkoto namestimo na vsak okvir. Odstranjevanje ali ponovno nameščanje grafike je preprosto, zato je Formulate prava izbira za Vas, še posebej, če oglasna sporočila oz. grafike pogosto menjate. Vsem..
  569,13€ Brez DDV: 466,50€
 • Formulate Vertikal Curve
  Formulate oglasne stene imajo aluminijasto ogrodje in  grafiko na tekstilu,  ki jo z lahkoto namestimo na vsak okvir. Odstranjevanje ali ponovno nameščanje grafike je preprosto, zato je Formulate prava izbira za Vas, še posebej,  če oglasna sporočila oz. grafike pogosto menjate. ..
  569,13€ Brez DDV: 466,50€
 • Pegasus
  Pegasus je največji format izmed reklamnih stojal z napetimi grafikami, idealen je za razstavna okolja. Teleskopska palica za nastavljivo višino in širino, lahke komponente, ki se enostavno zložijo za preprostejši transport, ugodno razmerje cena : kvaliteta; na voljo v eloksir..
  328,18€ Brez DDV: 269,00€
 • Impact Hop up
  Izjemno lahek, preprost sistem, ki ga hitro sestavite. Grafiki nudi odlično oporo. Tekstil se z lahkoto namesti na okvir in ostane na mestu (se ne premakne),  tudi če okvir zložite. Na voljo 4 velikosti:  3x2, 3x3, 3x4 in 3x5, zaskočne »roke« v rumeni barvi ; enostranski, ..
  591,70€ Brez DDV: 485,00€