PVC Vinyl nalepke

PVC Vinyl nalepke

PVC nalepke so primerne tako za označevanje kot za uporabo v promocijske namene. PVC nalepke so samolepilne in jih lahko nalepite na najrazličnejše materiale. Primerne so tako za zunanjo kot notranjo uporabo. Polepite svoj avto, stekla svojih poslovnih prostorov,... Možnosti uporabe PVC nalepk so skoraj neomejene!

 • PVC Vinyl nalepka - bela
  Digitalni inkjet tisk na medije: -       PVC vinily monomeric matt za kratkoročne aplikacije z možnostjo gloss ali matt laminacije. -       PVC vinyl monomeric gloss  za kratkoročne aplikacije z možnostjo gloss ali matt lami..
  20,13€ Brez DDV: 16,50€
 • PVC Vinyl nalepka - prozorna
  Digitalni inkjet tisk na medij: -       PVC vinyl transparent clear za kratkoročne aplikacije z možnostjo gloss ali matt laminacije -       PVC 3M vinyl transparent clear za srednjeročne aplikacije z možnostjo gloss ali matt lami..
  26,84€ Brez DDV: 22,00€
 • PVC vinyl nalepka - Backlite za svetlobne kasete
  Digitalni inkjet tisk na medij: -       PVC vinyl Backlite za svetlobne kasete za srednjeročno uporabo z možnostjo gloss ali matt laminacije   Namenska PVC vinyl samolepilna nalepka za svetlobne kasete, s katerimi lahko dosežemo inovativne svetlobne ..
  42,70€ Brez DDV: 35,00€
 • PVC Vinyl nalepka - peskana
  Digitalni inkjet tisk na medij: -       PVC vinyl WINDOW peskana za dolgoročno uporabo z možnostjo gloss ali matt laminacije.   Je odlična izbira, kjer želimo zagotoviti zasebnost prostorov obdanih s steklenimi površinami. Zaradi izgleda je primerna ..
  32,33€ Brez DDV: 26,50€
 • PVC Vinyl nalepka - luknjičasta
  Digitalni inkjet tisk na medij: -       One way vision vinyl perforiran za srednjeročno uporabo z možnostjo gloss ali matt laminacije.   Ta samolepilna nalepka je primarno namenjena grafikam apliciranim na okenske površine. Uporabimo jih lahko na vse..
  29,89€ Brez DDV: 24,50€
 • PVC Vinyl nalepka - avto grafika
  Digitalni inkjet tisk na medij: -       CAST 3M vinyl za avto grafike za dolgoročno uporabo z možnostjo laminacije CAST 3M za zaščito za avto grafike.   S samolepilnimi nalepka za avto grafiko vaše vozilo postane unikatno. Vaše osebno ali komercialno..
  42,70€ Brez DDV: 35,00€