Stojala za plakate

Stojala za plakate

Stojala za plakate so namenjena oglaševanju v notranjih prostor, ob katerih se kupci ustavljajo in se informirajo o vaših proizvodih. So stabilna, lahka in omogočajo enostavno zamenjavo plakatov. Pokažite vašim strankam, kaj zanimivega jim lahko ponudite.

 • Stowaway
  Stowaway je odličen prikazovalni izdelek, s katerim boste izstopali iz množice na vsakem dogodku; v zaprtem prostoru ali na prostem. Dizajn je zelo lahek, zasnovan okrog vzmetenih palic iz steklenih vlaken (t.i. »fiber glass«), zaradi česar ni potrebna montaža, izdelek pa lahko pospravimo v majhn..
  134,81€ Brez DDV: 110,50€
 • Monsoon
  Velikoformatno obojestransko A okvirno stojalo, narejeno iz lahkega aluminija, idealno za uporabo z PVC stojali z obročkom.   Naravno zaključene kvadratne 25mm aluminijaste cevi z plastično okrepljenim vlitkom, na voljo v dveh krajinskih formatih, lahko potisno orodje s p..
  300,73€ Brez DDV: 246,50€
 • Horizon
  Največji grafični nosilec v rangu, med izdelki z do 4,8 m2 prostora za grafiko, na stran (*kvadratna oblika). Idealna promocijska rešitev za različne dogodke na prostem in za oglaševanje. Enostransko ali dvostransko stojalo, teleskopska palica za prilagajanje višine, posamezne..
  661,85€ Brez DDV: 542,50€