PVC Vinyl nalepke + konturni izrez

PVC Vinyl nalepke + konturni izrez

PVC nalepke so uporabne tako na zunanjih kot notranjih površinah. Uporabite jih na avtomobilu, steklih svojih poslovnih prostorov, za promocijski material ali označevanje. Možnosti so skoraj neomejene! PVC nalepke so samolepilne. Aplikacije je mogoča najrazličnejše materiale.

Za popolno prilagajanje vašim potrebam nudimo tudi konturni izrez PVC nalepk. Postopek je računalniško voden in izjemno natančen.

 • PVC Vinyl nalepka - bela
  Digitalni inkjet tisk na medije: -       PVC vinily monomeric matt za kratkoročne aplikacije z možnostjo gloss ali matt laminacije. -       PVC vinyl monomeric gloss  za kratkoročne aplikacije z možnostjo gloss ali matt lami..
  26,23€ Brez DDV: 21,50€
 • PVC vinyl nalepka - prozorna
  Digitalni inkjet tisk na medij: -       PVC vinyl transparent clear za kratkoročne aplikacije z možnostjo gloss ali matt laminacije -       PVC 3M vinyl transparent clear za srednjeročne aplikacije z možnostjo gloss ali matt lami..
  34,77€ Brez DDV: 28,50€
 • PVC vinyl nalepka - Backlite za svetlobne kasete
  Digitalni inkjet tisk na medij: -       PVC vinyl Backlite za svetlobne kasete za srednjeročno uporabo z možnostjo gloss ali matt laminacije Namenska PVC vinyl samolepilna nalepka za svetlobne kasete, s katerimi lahko dosežemo inovativne svetlobne efekte. ..
  55,51€ Brez DDV: 45,50€
 • PVC vinyl nalepka - peskana
  Digitalni inkjet tisk na medij: -       PVC vinyl WINDOW peskana za dolgoročno uporabo z možnostjo gloss ali matt laminacije.   Je odlična izbira, kjer želimo zagotoviti zasebnost prostorov obdanih s steklenimi površinami. Zaradi izgleda je primerna ..
  42,09€ Brez DDV: 34,50€
 • PVC vinyl nalepka - luknjičasta
  Digitalni inkjet tisk na medij: -       One way vision vinyl perforiran za srednjeročno uporabo z možnostjo gloss ali matt laminacije. Ta samolepilna nalepka je primarno namenjena grafikam apliciranim na okenske površine. Uporabimo jih lahko na vseh steklenih..
  39,04€ Brez DDV: 32,00€
 • PVC vinyl nalepka - avto grafika
  Digitalni inkjet tisk na medij: -       CAST 3M vinyl za avto grafike za dolgoročno uporabo z možnostjo laminacije CAST 3M za zaščito za avto grafike.   S samolepilnimi nalepka za avto grafiko vaše vozilo postane unikatno. Vaše osebno ali komercialno..
  55,51€ Brez DDV: 45,50€