Plakatne letve

Plakatne letve

Plakatne letve so cenovno ugoden in enostaven način nameščanja reklamnih plakatov. 

 • Streamline
  Nov izdelek v liniji Steamline, tanek slim-line okvir za plakate, iz lahkega aluminija, s sprednjo ploščo iz acetata s hrbtno ploščo iz polistirena; izjemno enostaven za uporabo. Na voljo velikosti od A1 do A6, na voljo tudi velikosti po naročilu, izdelano v Veliki Britan..
  21,35€ Brez DDV: 17,50€
 • Twista Plus Rail
  Močan izvlečni odpiralni mehanizem (»twist open«), močan zaskočni zapiralni mehanizem (»snap shut«), aluminij z zaključki v eloksirani srebrni, lahko namestimo na strop, primerno za substrate debeline od 150 do 500 mikronov, na voljo veliko dimenzij, končni..
  24,40€ Brez DDV: 20,00€
 • Trappa Rail
  Preprost zatičen mehanizem, aluminij z zaključki v eloksirani srebrni, lahko namestimo na steno ali na strop, primerno za substrate debeline do 300 mikronov, na voljo veliko dimenzij, končni čepki in kavlji v sivi ali črni barvi.     ..
  26,23€ Brez DDV: 21,50€
 • Mistral Flag
  Idealna za pritrjevanje tako na drogove kot na zid, steno, nosilce lahko premikamo, prilagodimo jih višini grafike, izdelano iz aluminijeve litine, odporne na različne vremenske razmere, z GRP cevmi, tisk na Blockout banner dvostranski 550g/m2, v ceno je vključena..
  173,85€ Brez DDV: 142,50€
 • Vector Wall Frames
  Vector stenski okvirji so najpreprostejši način, kako ustvarite popolno okolje; pa naj gre za skupen, poslovni prostor ali pa za prodajno mesto, kjer morate oglasna sporočila pogosto menjavati. Aluminijast okvir za grafike, ki ga namestimo na steno, preprosta montaža, prikaz g..
  188,49€ Brez DDV: 154,50€
 • Rotating Mistral Flag
  Rotiranje na podaljšanem vodilu, nosilce lahko premikamo, prilagodimo jih višini grafike, izdelano iz aluminijeve litine, odporne na različne vremenske razmere, z GRP cevmi ali s cevmi iz aluminija, tisk na Blockout banner dvostranski 550 g/m2, v ceno je vključena..
  214,72€ Brez DDV: 176,00€
 • Double Mistral Flag
  Nosilce lahko premikamo, prilagodimo jih višini grafike, izdelano iz aluminijeve litine, odporne na različne vremenske razmere, z GRP cevmi ali s cevmi iz aluminija, tisk na Blockout banner dvostranski 550 g/m2, v ceno je vključena grafika v izbrani dimenziji, pre..
  266,57€ Brez DDV: 218,50€